Een gezond binnenklimaat is van groot belang voor uw gezondheid. Een niet goed verluchte ruimte ruikt niet alleen muf, er blijven schadelijke stoffen hangen en het risico op allergie├źn en andere gezondheidsproblemen wordt groter.

Professionele ventillatie laten plaatsen in Nazareth / Kruishoutem / Gavere / Zingem ?

Condensatie

Condensatie zorgt voor problemen

Veel huizen hebben te kampen met condensatie, die ontstaat door stilstaande lucht, overisolatie of vocht dat geproduceerd wordt door de mens zelf (bv. transpireren) en zijn dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals wassen en koken. Als u niet over een goede ventilatie beschikt, dan kunnen er vochtproblemen (en bijbehorende schimmelvorming) ontstaan.

Een betere luchtvochtigheid

Door het luchtdicht bouwen, blijft er steeds meer condensatie in huis hangen en gewoon een raam openzetten is niet voldoende om het binnenklimaat weer gezond te krijgen. Daarom kunnen we voor u een ventilatiesysteem plaatsen. De verse lucht wordt aangevoerd via de droge ruimtes en die stroomt dan via de vochtige ruimtes weer naar buiten. We komen langs bij u en analyseren welk systeem het best past binnen uw situatie en budget. Dit gaat van eenvoudige C+ systemen met enkel afvoer van verzadigde lucht tot hypermoderne D systemen met hygrostaat, vochtsensors, warmterecuperatoren en ventielen met de nodige leidingen.

Ventilatie

Bedankt voor de vlotte afwerking en de vriendelijke installateurs.

Debaere Rita - Zwevegem

Premies

De overheid wil haar duurzaam energiebeleid kracht bijzetten met premies voor milieuvriendelijke verbouwingen.
Op www.energiesparen.be kan u checken voor welke premies u in aanmerking komt.